Post by fiphodappdisra on Mar 6, 2022 3:31:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World History Atlas ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World History Atlas IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mücevherlerin kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ World History Atlas 2022 version ▞▞▞
2 GB'den fazla ROM kullanır, g.play'deki en iyi değer uygulaması. kesinlikle mükemmel bir uygulama.
Bu uygulama aradığım şeydi. Biraz hıçkırık var, ama bunun başlıca nedeni telefonum yavaş.
Her şeyi tek bir yerde düzenlediği için okul için süper yardımcı. Atlas ayrıca herhangi bir anda dünyada neler olup bittiğini bağlamsallaştırmaya yardımcı olur. Yalnızca öneri, yanlışlıkla kaydırma meydana gelebileceği için bir yılı kilitleme yeteneği vermek olacaktır.
mükemmel
Pek çok küçük sıkıntı, ancak genel olarak Dünya Tarihi için en iyi uygulama, bu yüzden sıkıntılarımı atlıyorum.Çok yararlı
Çok sayıda gerçek için Wikipedia'nın yanındaki en iyi uygulama. v veya h'yi zaman çizgilerine kaydırabilir. Profesyonel sürümde en son kontrol ettiğim 2015'e kadar yıllar var. Colrful ve çevrimdışı çalışıyor.
Uygulama eskiden harikaydı ama artık güncellenmiyor. Her güncellemeyi denediğimde, "bağlantı koptu daha sonra tekrar dene" yazana kadar sadece yarılıyor Kontrol ettim ve bağlantımda yanlış bir şey yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
tamamen etkilendim. Başlangıçta herhangi bir uygulama hakkında bunu çok sık söyleyemem. Zengin bilgilerle görsel olarak hoş. Gerçek akademik aşklarım matematik ve fen bilimleridir, ancak birçok tarih kitabı da okudum. Buradaki işinizi doğru tutun ve ömür boyu bir hayranınız olacak.
Mükemmel
Bu uygulamayı tarih seven herkese tavsiye ederim. Çok umut verici. Ne kadar iyi yazılmış ve tamamlanmış olduğuna şaşırdım. Medeniyetlerin başlangıcından günümüze kadar tarihiniz var; genel ve izole gerçekler. Üstelik harita, gerçekleri uzay ve zaman içinde konumlandırmanıza gerçekten yardımcı oluyor. Yalnızca uygulamanın daha sorunsuz çalışması gerektiğini eleştiririm çünkü bazen gecikir. Ayrıca, zaman içindeki değişiklikleri izlemek çok yararlı olduğundan, tarih aracının harita veya zaman çizelgesi üzerinde olmaması gerekir.
Atlas de Historia Mundial Libros y obras de consulta gsbt
Bilgilendirici ve yetkili.
Harika çevrimdışı geçmiş uygulaması. Böyle bir uygulama en az 4 ila 5 yıl boyunca bununla eşleşemez.
Zaman çizelgesinde gezinmek eğlenceli. eu4 ve total war oyunları gibi birçok tarihi oyun oynarım, bu yüzden her zaman tarih öğrenmekle ilgilenirim.
Harika bir uygulama, uzun zamandır kullanıyorum. Umarım yakında güncellenir!
Bu uygulama harika. Bir dönemden diğerine dönüşümlü olarak okuyabilmeyi seviyorum. Birçok yazım ve dilbilgisi hatası var gibi görünüyor. Bu uygulamanın İngilizce'ye çevrildiğini düşünüyorum, bu yüzden olabilir. Uygulamada gezinmenin biraz işe yarayabileceğini düşünüyorum.
Bu uygulama, bir tarih aşığıysanız en iyi uygulamadır, ancak bazı olaylar haryanka hanedanı ve diğerleri gibi orada değildir, bu yüzden lütfen bana bunun için bir güncelleme alın
Bu uygulama 1 gigabayttan fazla alan kullanır. O yüzden yeriniz yoksa almayın. Aksi takdirde oyun mağazasındaki en iyi geçmiş uygulaması.
İnanılmaz 6 yıldızlı uygulama, ancak gömülü izleyicilerle yüklü. En kötüleri arasında Facebook izleyicileri var, bu yüzden uygulamadan etkilenmeme rağmen uygulamayı cihazlarımdan kaldırdım.
Çok kapsamlı, kolay gezilebilir tarih uygulaması .. teşekkür ederim
World History Atlas Knjige i priručnici rhrd
Ne harika bir uygulama. Tarihsel bir atlas almayı bekliyordum ama bu çok daha detaylı ve ilginç. Paraya değer.
Sevdim
Fantastično
Tarihteki en iyi uygulama..çok kapsamlı ve düzenli olarak güncellenen. büyük paranın karşılığı. Teşekkürler!
Mevcut en iyi tarih atlas uygulaması, AMA.. Bu uygulama gerçekten şehirlerin, bölgelerin, alanların vb. adlarından yoksundur. Ayrıca daha fazla yakınlaştırmaya ihtiyaç vardır. Bunlar da eklenirse mükemmel olur. Düzenleme: Ayrıca özellikle antik çağda daha fazla içeriğe ihtiyaç duyuyor: Hindistan, Orta Asya vb. M.Ö. tarih.
Ben amatör tarihçiyim ve bu uygulamayı sürekli referans olarak kullanıyorum. Çoğu uygulama sadece zaman çizelgesidir, bu çok daha üstündür. Coğrafya ve zamana göre referanslar sağlamak. İmparatorlukların ve olayların dünya haritalarını yıldan yıla görüntüleme yeteneği inanılmaz. Harika bir uygulama millet!
Her zaman referanslar için kullanan harika bir uygulama, kullanımı ve okunması kolay
Daha fazlasını isteyemezdim. Tarih tutkusuyla yapılan uygulama. Her şey tek bir yerde ve çevrimdışı. İki kere isteyin, ben ödeyeceğim.
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 アーケード jrlz
Biraz yavaş ama çok kullanışlı
Tarihle ilgilenen herkes! Böyle harika bir uygulama için çok daha fazlasını öderdim
Imeionlinehumanmalexygene©®™ Veri Tabanları CCSLGN DTA IVC ZAsia Icc.inAsiaWorldHarita GöndermeTelefonlarVeriKonumOnline ®©™αAtlasMapping BCADsolvappseklenenverigönderme
Uygulama harika, verdiğiniz paraya değiyor. Güncellenmeyeceğimden korktum ama sonunda 9 ay sonra güncellendi. Tek dileğim daha fazla içerikle daha sık güncellemeler. 5 yıldız Umarım terk edilmez.
İndirme sorunları. Bu uygulamayı, küçük bir ekranın sınırlamaları göz önüne alındığında oldukça etkileyici olduğu telefonumda kullandım. Tabletime kurmaya karar verdim. Ancak temel çevrimdışı içeriği indirmek sinir bozucu oldu. Çok yavaş, ardından indirmeyi durdurur ve yeniden başlatır. Bunu iki kez yaptı.
Mükemmel ve Son Derece Bilgilendirici. Arayüz birinci sınıftır ve daha da önemlisi Ansiklopedik Bilgi önyargısızdır. Olaylar üzerinde çok doğru temsil ve son derece iyi düşünülmüş tasarım. Herhangi birinin bu uygulamadan arayüzü kopyalamadan karşılaştırılabilir bir uygulama yapması neredeyse imkansız. Aferin. Bu uygulamada bilgi/veri kaynağını belirtmeniz yeterlidir. Samsung Galaxy Note 4'ümde herhangi bir çökme olmadan kusursuz bir şekilde çalışın.
İnsanlık tarihi zaman çizelgesini taramak ve medeniyetlerin gelgitlerini izlemek gerçekten büyüleyici