Post by fiphodappdisra on Mar 6, 2022 3:46:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Jetski 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب خیلی پول ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Jetski 2 2022 version ▞▞▞
درسته که ده سالمه ولی خیلی بچگونه است خوشم میاد ازش
بازی کردن بسیار هیجان انگیز است. من به همه توصیه می کنم آن را نصب کنند
اگر می خواهید حوصله سر برید، به بازی درستی رسیده اید، خوش شانس هستید که آدم بی ادبی این چهار ستاره به اندازه کافی خوب نیست.
تبلیغات همه چیز را در بازی باز می کند، لطفاً آن را با 5 ستاره امتیاز دهید! (حتی یک کودک 2 ساله می فهمد)
ios مورد نیاز : ۹ به بالا.
روی جت اسکی خود بپرید، رقبای خود را شکست دهید و یک بهشت استوایی را کشف کنید! برای مسابقه جت اسکی با Talking Tom and Friends آماده شوید! در حالی که با رقبای خود مسابقه می دهید، جزایر گرمسیری را کاوش کنید. از موانع دور بزنید و تمام سکه ها را جمع آوری کنید! من آن را دوست دارم فوق العاده زیبا فوق العاده موجود
خیلییییییییی عالیه اما ای کاش بدون جعبه همهی قایقاش باز بود وگرنه تر از عالیه
چرا بازی من نصب نمیشه
Talking Tom Jetski 2 v1.3.5.220 - بازی جت اسکی تام سخنگو2 اندروید - بازی تام سخنگو.
بازی خوبی هست و ارضش 5 تا ستاره رو نداره باید بگم ارضش 10000000 این قدر ستاره رو داره
خیلی خوب ولی بخاطر این ستاره نمیدم که پول کم میده
این بازی خوبه 👍👍 ولی بعد از 12 ساعت بازی از تام ریستارت میشه
اکثر اوقات بازیکنان دیگر سریعتر از ما بازیکنان هستند
عالیه خیلی خوبه فقط من اینو با ترس ریختم 🙃 چون اونجا زده از اینترنت ولی اینطور نیست😅
بازی بسیار بسیار جالبی است که در این بازی متخصص هستم، بنابراین تام جتسکی 2 را به نسخه هالووین آپدیت کنید، لطفا منتظر آن باشید.
نمی دوم ولا
دانلود Talking Tom Jetski 2 1.5.3.497 آخرین نسخه برای اندروید, Get ready to race jetskis with Talking Tom and Friends!
عا لی خیلی خوب است🤩🤩🤩😍😍😜😜😜🤪🤪🤪😻😻😻👩👩👩
سلام من مرینت هستم. عاااالیی......فقطیه تظکر به کسی که این پیام رو نوشته بود واقنکه من از مومو میسرتم چرا پیام میدین؟ بخواطر همین یک ستاره کم کردم بهر هال ععععااللیی
سلام من همین بازی رو نصب کردم . امید وارم که بازی خوبی باشه چون بیشتر بازی های تام خوب هستن . ممنون🤣
ممنون بابت بازیتون خوشم اومد مرسی
Idle Duel: Hero Squad AFK રોલ પ્લેઇંગ ovv
من عاشق این بازی هستم و تمام سطوح را تمام می کنم. آخرین لطفا تبلیغات سطح بیشتر لطفا🙏🙏💖💖
من این بازی روخخخخخیلی دوست دارم واز سازنده اش تشکر میکنم
مهدی برتبر
Talking Tom Jetski 2 कैज़ुअल गेम ymq
هر زمانی که به چیزی ضربه میزنید، آهستهتر میشوید و تبلیغات زیادی دریافت میکنید.
باران درخشانی هستم
این یک بازی خوب است و می توانید کارهای جدیدی انجام دهید، اما من فکر می کنم برخی از تبلیغات ظاهر می شود، بنابراین حتما این بازی را انجام دهید
در مورد این بازی بسیار خوب است که من بازی کردم بنابراین بازی بسیار خوبی است
من واقعاً از این بازی لذت می برم زیرا می توانید قفل سینه های جدید را باز کنید، با بازیکنان دیگر رقابت کنید و هر جت اسکی مورد نظر خود را انتخاب کنید! توصیه میکنم نصبش کنید😁
خیلی بده 😠😬😡
خیلی ها می گویند که تبلیغات آزاردهنده ای دارد فقط شبکه های وای فای را خاموش کنید و همه مشکلات حل می شود.
سلام دوستان عزیز من شمیم حاجی محمدی ۱۲ ساله از مشهد مقدس هستم من قبلا این بازی را داشتم از هزار میلیارد ستاره میدم 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
سلام من نازی هستم من ۶ بار این بازی رو نصب کردم خیلی خوبه 😊😊😊🌈🌈🌈
می دانستم اون کنفو و پرنسس الکی نیست
من در حال نصب این هستم، بعد از 3 سال که نمی توانم بازی کنم. بعد از یک هفته به روز خواهم کرد. من مطمئن هستم که امیدوارم هنوز به همان اندازه سرگرم کننده و آرامش بخش باشد که من به یاد دارم! من الان 6 تا خواهرزاده دارم که بهش گیر بدم!!
این بازی بسیار مفید است. اما گاهی اوقات به تبلیغات بیشتری نیاز دارد
Tom Jetski - سرویس ویدیو اندروید سیتی
لذت بردم دلپذیر بود
خیلی بد بدبد 1 ستاره هم دادم نظرم ثبت شه اه
من این بازی رو خیلی دوست دارم چون گرافیکش خیلی خوبه و چالش ها خیلی سخته
سلام لطف دان نکن میرم توش در میاد بیرون
این برای بچه ها بهترین است 😊😊
خوبه ولی یه کمی سخته
این بازی مشکلی ندارد، هر وقت از کنار کسی رد میشوید، آنها به او زنگ میزنند و من احساس میکنم این به کودکان آموزش میدهد که دیگران را قلدری کنند.
سلام این بازی عالیه فقط من از سازنده ی این بازی یک سوالی دارم تو این بازی بعد از همه ی خونه ها رو تکمیل کردم از گربه ی اول تا هاپو ی بعدش یک سگ کونگفوکار میاره و گربه ی پادشاه وهاپو ی جنگ جو رو چجوری باید. باز کرد و باهاشون بازی کرد ؟ ؟
بازی شگفت انگیز! اما تنها مشکل من این است که اضافه های زیادی وجود دارد.